JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Var sak har sin tid

Från tusen tankar till beslut...

/4bec737d0474420614ba0906e68f0a8f.jpg

Den här gången har jag fått vänta tills pusselbitarna passade och föll på plats. Tusen tankar har malt i mig ett bra tag. Oftast blir jag extremt lösningsfokuserad när jag måste, men vissa saker får helt enkelt ta sin tid.

Information har skickats till de flesta

Jag har precis suttit och skickat iväg massvis med sms och pm på facebook till de flesta kunder jag har i min kontaktbok och som varit hos mig på behandlingar. 

Men självklart behöver jag informera alla och för den som vill veta mer om mitt beslut att säga upp lokalen jag har min verksamhet i, kan fortsätta läsa. För andra är det här väl inget intressant kanske? :)

Finaste Jenny och Jennys Klipphörna!

Från dag 1 ett varmt och vänligt mottagande av mig! Jenny är en av de bästa hyresvärdarna man kan ha och vi kommer fortsätta vara vänner som vi varit i många många år! 

Mitt beslut att säga upp lokalen har varit i mina tankar ett bra tag och den allra största anledningen är inget annat än att vi behöver omorganisera för att lösa saker för min son, för att vardagen ska fungera efter hans student i sommar. 

För de som känner mig lite närmre, så vet ni att vi lever med ett handikapps om gör vårt liv lite annorlunda. Jag behöver i det som sker nu till sommaren finnas mer tillgänglig och på hemmaplan. Sedan jag startade mitt företag har jag pusslat ihop vårt liv, styrt tiden, tagit hänsyn till det som måste och det har inneburit ett liv i mindre stress på de flesta sätt även om det givetvis inte heller har varit någon dans på rosor alla dagar att vara liten egen företagare. Men vi hittade bästa lösningen vi kunde komma på och det har hållt länge! Det är nästan 6 år sedan jag lämnade min heltidstjänst som anställd och sedan dess har jag jobbat enbart med olika delar inom JILA 4 goodlife. 

Till alla mina kära kunder!

Jag vill nu på detta sätt informera dig om att jag kommer flytta hem min verksamhet fr.o.m 1 maj 2020. Jag lämnar lokalen på Jennys Klipphörna och jobbar enbart i Hällevik.

Jag hoppas naturligtvis att du vill fortsätta komma till mig, men jag respekterar om det inte funkar för dig <3

Flytten kommer pågå nu under april 2020

Därför kommer det vara lite färre tider tillgängliga under denna månad.

För er som har presentkort innestående och vill utnyttja dem så länge jag är i Sölvesborg, så råder jag er att ta kontakt snarast för att boka in en tid hos mig. 

Jag ligger inte på latsidan!

Det är nya projekt under arbete nu som kommer presenteras så fort som möjligt. Jag jobbar paralellt med dessa på all ledig tid jag bara kan och orkar med. Så när jag inte är i stan så jobbas det med annat kan jag lova :) 

Idag lunchade jag med 2 goa fd kollegor. Den ena sa: "Jill, du har hoppat flera gånger förr i ditt liv och det har ju gått skitbra! Så va absolut inte orolig, allt kommer gå bra, det vet du ju".

Kärlek tänker jag! Omtanke, pepp och respekt fyller mig och jag ler stort. Så klart kommer allt bli bra! :) 

Vill ni följa med mig lite mer än bara på JILA 4 goodlife så finns jag på min andra blogg också: https://feelgoodbloggen.wordpress.com/

Vill ni shoppa fina å sköna produkter gör ni det här: https://www.feelgoodbutiken.se/

Ett stort tack alla redan till alla fina kunder och peppande människor som finns runt mig! Ni betyder massor, mer än ni kanske kan ana! 

Kram Jill

/sebban-o-jag-bloggbild.jpg

För mig kommer alltid min son att finnas i första rummet, få ta plats och jag har gett mig tusan på att vara delaktig och göra min del för ett rikt liv på alla plan för honom. 

Sebban & jag

 

4 feb 2020