JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Vila och återhämtning

Vilken härlig dag jag har haft idag!

Jag har många fina vänner må jag säga och idag bjöd en av dem på en riktigt skön och avkopplande dag på Ronneby Brunns SPA.

Dagen började med en skön oljemassage för hela baksidan. Man blir ju lite öm och stel även som massör så att få lite uppmjukning var hur rätt som helst!

Jag fick sen testa att sitta i fotbad med små fiskar som gnagt på mina fötter! Det kittlades lite, men var ju inte alls så "farligt" som jag trodde. Riktigt skönt och fötterna blev mjukare efteråt så det hade effekt :)

Efter fotdoppet fick jag lägga mig i ett sk. Floatingkar och flyta i 37 gr saltvatten i ca 20 minuter. Lite svårt att koppla av och jag missade det här med att sätta i öronproppar så det var lite läskigt med vatten i öronen, men helt klart värt ett dopp! Tror man behöver vänja sig lite stegvis, i alla fall kände jag så. De som är vana "Floatare" säger att det är en enormt effektiv avkoppling. Får testas igen!

Efter floating var det dax för bubbelbad inomhus och sedan ångbastu. Så himla skönt och kroppen blev varm inifrån och ut. Jag är lite frusen av mig, men här fick jag upp värmen.

Vi pausade all lyx en stund för att äta en jättegod och fräsch sallad med handskalade räkor. Sen kaffe och smaskig kladdkaka efteråt. Fattar ni hur fint det satt? ;)

När vi fyllt på magarna med mat vågade vi oss ut till bubbelpoolen utomhus i den Japanska trädgården. Där satt vi en bra stund och skiftade platser eftersom det fanns olika munstycken med olika effekter. Det var även två munstycken så vi fick rejäl fotmassage. Så skönt.

Ja ni fattar, allt var superskönt och jag kan säga att det var så himla välkommet just nu. Nöjd och med ett stort brett leende körde jag vid halv tre hemåt efter en underbar dag. Både kropp och själ fick sig en rejäl dos återhämtning och det här ska jag leva på länge.

Snacka om att ladda batterierna för att flytta in i mitt nya rum nu i helgen och ställa allt i ordning. Det ska bli så härligt att komma till rätta och "bo in sig" på Jennys Klipphörna nu.

Snart släpper jag lite olika erbjudande och även en eller flera nya behandlingar! Så jag återkommer med mer info här under nästa vecka.

Må så gott och gör som jag - bli omhändertagen :) Välkomna!

Rofyllda hälsningar från en avslappnad och glad Jill

 

5 nov 2015